Hafer crumble
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Bijgerecht - Winter - 4 personen - 15 minuten
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180ºC. Schil de appels en peren. Snijd ze in stukjes. Meng met de diepvries bramen en de cranberrycompote. Vet de ovenschaaltjes royaal in met boter en verdeel het fruit er over. Maak de haver crumble. Doe alle ingrediënten in een mengkom en wrijf de boter met de vingertoppen door de haver en bloem tot grove kruimels. Verdeel dit over het fruit. Bak 20 minuten knapperig. Serveer warm met slagroom en vanillevla.
Ingrediënten
- 4 appels
- 4 peren
- 200 gr diepvries bramen
- 4 el cranberry compote
- 80 gr suiker
- 2 zakjes vanillesuiker
- 100 gr boter
- 100 gr bloem
- 100 gr havermout
- mespunt zout
- 1 tl kaneelpoeder
- 2 tl citroenrasp
- Extra: 4 kleine ovenschaaltjes
Receptnummer: 3477
Reageren
Meer smakelijke recepten
Doe alle ingrediënten voor het beslag in een grote kom of pan en pureer alles luchtig met de staafmixer (handmatig kan natuurlijk ook, maar ik doe er...
Pureer de banaan met het kaneelpoeder en mespunt zout in de keukenmachine of met de staafmixer. Schep de bananenmoes in een grote mengkom en spatel de...
Pureer de banaan met het kaneelpoeder en mespunt zout in de keukenmachine of met de staafmixer. Schep de bananenmoes in een grote mengkom en spatel de...