Zigeunerschnitzel met ijsbergsla
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Hoofdgerecht - Winter - 4 personen - 25 minuten
Bereiding
IJsbergsla schoonmaken en in reepjes snijden. Paprika's schoonmaken en in reepjes snijden. In pan 2 el margarine verhitten en paprika 3 min. bakken. Knoflook erboven uitpersen en 1 min. meebakken. Wijn toevoegen en op hoog vuur 2 min. bakken. Pan afdekken, vuur laag draaien en groenten in 10 min. gaarstoven. In braadpan 3 el margarine verhitten en krieltjes volgens gebruiksaanwijzing bakken. In koekenpan rest van margarine verhitten en zigeunerschnitzels bruinbakken. In 8 minuten om en om gaarbakken. Schnitzels met krieltjes, sla, groenten en schijfje citroen serveren.
Ingrediƫnten
- 1 krop ijsbergsla
- 2 rode paprika's
- 1 zak paprikamix
- 8 el vloeibare margarine
- 1 teentje knoflook
- 150 ml witte wijn
- 425 g minikrieltjes
- 4 zigeunerschnitzels
- 1 citroen
Receptnummer: 342