Tosti met ham, kaas, paddenstoelen en peer
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Lunchgerecht - Herfst - 2 personen - 20 minuten
Bereiding
Bestrijk de 4 sneden brood aan beiden kanten met de zachte boter. Was en snijd de peertjes in dikke plakken. Bak ze in 2 eetlepels boter goudbruin. Schep ze uit de pan op een bord. Bak nu de paddenstoelen goudbruin in 1 eetlepel boter. Breng op smaak met wat zout en versgemalen peper. Schep ook uit de pan bij de gebakken peer. Beleg 2 sneden brood met een plak Meesterhand belegen kaas, dan 2 plakken beenham de paddenstoelen en tenslotte nog 1 plak belegen Meesterhand kaas. Dek af met de overige 2 sneden brood. Bak de tosti’s aan beiden zijden goudbruin. Schep de gebakken tosti’s op 2 borden en top af met de gebakken peer. Lekker met mosterd.
Ingrediënten
- 4 plakken beenham
- 4 plakken belegen kaas van Meesterhand
- 2 kleine peertjes
- 100 gr gemengde paddenstoelen
- 4 dikke plakken zelfgesneden brood
- 50 gr zachte boter
Receptnummer: 3340
Reageren
Meer smakelijke recepten
Klop in een kom de eieren los met zout en peper naar smaak. Bak de groenten kort in de koekenpan met een scheutje olijfolie. Schenk het eimengsel in d...
Verwarm de oven voor op 200ºC. Snijd de onderkant van de stronken witlof en halveer ze in de lengte. Verwijder de harde kern. Breng een pan water aan...
Snijd de pruimen of vijgen in reepjes. Beleg de helft van de sneetjes brood achtereenvolgens met ½ plak geitenkaas, de ham, de pruimen en weer met ½...