Gevulde perziken met walnoten en blauwe kaas
Voorgerecht - Zomer - 2 personen - 15 minuten
Bereiding
1. Verhit een grillpan voor. Halveer de perziken en kwast ze in met olijfolie en grill ze met schil tot ze mooie grillstrepen hebben. 2. Leg ze op een mooie schaal en verdeel de walnoten blauwe kaas erover. Besprenkel ze met olijfolie en maal er zwarte peper over. Serveer met gegrild stokbrood.
Ingrediƫnten
- 4 perziken
- 75 gr blauwe kaas
- 50 gr walnoten
- stokbrood
Receptnummer: 3278
Reageren
Meer smakelijke recepten
Gevulde perziken met walnoten en blauwe kaas
1. Verhit een grillpan voor. Halveer de perziken en kwast ze in met olijfolie en grill ze met schil tot ze mooie grillstrepen hebben. 2. Leg ze op ee...
Perzik-brie salade
Verwarm een droge koekenpan en rooster de pijnboompitten in circa 3 minuten goudbruin. Haal de pijnboompitten uit de pan. Verhit een scheutje olie in ...