Oeufs mayo
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Bijgerecht - Lente - 4 personen - 20 minuten
Bereiding
1. Kook de eieren in 8 minuten hard, laat ze schrikken en pel ze onder koud stromend water. Halveer de eitjes. 2. Maak het sausje, meng de mayo met de mosterd, honing en crème fraîche. Breng goed op smaak met zeezout en peper. 3. Schik de eitjes over 2 mooie borden en schenk de saus er als een deken overheen. Bestrooi met de bieslook. Leg er wat sla bij en wat sneetjes ciabatta. Serveer de rest van het brood en de salade erbij.
Ingrediënten
- 6 eieren
- 6 el mayonaise
- 1 el mosterd
- ½ el honing
- 2 el crème fraîche
- 2 el fijngehakte bieslook
- ½ ciabatta brood in plakjes
- 1 zakje rucola melange
Receptnummer: 3251