Boerenomelet
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Lunchgerecht - Winter - 3 personen - 35 minuten
Bereiding
Klop in een kom de eieren los met zout en peper naar smaak. Bak de groenten kort in de koekenpan met een scheutje olijfolie. Schenk het eimengsel in de pan en roer het met de groenten. Doe de deksel op de pan. Bak de omelet op matig vuur 5-10 minuten, tot de bovenkant droog is. Strooi de kaas over de omelet en doe de deksel weer op de pan. Laat de pan nog een paar minuten op laag vuur staan tot het kaas is gesmolten. Snijd de omelet in 3 punten en leg ze op 3 borden.
Ingrediënten
- Zak boerensoepgroenten
- 100 g geraspte kaas
- 6 eieren
- 2 el olijfolie
- peper en zout
Receptnummer: 324
Reageren
Meer smakelijke recepten
Verhit de grillpan. Maak de paddenstoelen en champignons schoon met keukenpapier. Snijd de paddenstoelenmelange in stukken en de kastanjechampignons i...
Snijd de groenten in plakjes en blokjes. Verhit 2 el olie in een hapjespan en bak de krieltjes 8 minuten. Schep de ui, de groenten en als laatste de t...
Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Klop de eieren los voeg een ...
Strooi de inhoud van het zakje soep in een pan en voeg 1,5 liter koud water toe. Breng al roerend met een garde aan de kook. Voeg de soepgroente en do...