053eabd570b5b4f2f47f023dc9748034a4cab6bf3https://www.lekkermakkelijk.nl

Lammetjespap met stroop en kaneelbeschuitjes

Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!

Bijgerecht - Winter - 4 personen - 15 minuten

Bereiding

Meng de bloem glad met 150 ml melk in een kopje. Breng de rest van de melk aan de kook. Voeg al met de garde het bloempapje toe. Voeg nu het zout, boter, basterdsuiker en de anijspoeder toe. Klop het met de garde nog even door. Zet het vuur zacht en laat 10 minuten zachtjes koken, af en toe roeren. Schenk de hete pap in diepe borden, schenk er stroop over en leg er 2 kaneelbeschuitjes op.

Ingrediënten

  • 1 liter melk
  • 80 gr bloem
  • 2 el witte basterdsuiker
  • ½ tl zout
  • 30 gr boter
  • 1 stick anijspoeder voor anijsmelk
  • Zeeuwse stroop en Kaneelbeschuitjes

Receptnummer: 3224


Reageren


Alle boodschappen, gewoon in de buurt.

NIX18