Goulashsoep met draadjesvlees en knoflook croutons.
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Hoofdgerecht - Winter - 4 personen - 50 minuten
Bereiding
Snijd het restje draadjesvlees in stukjes. De paprika’s in blokjes, de uien in halve ringen en de aardappels in stukjes. Smelt 25 gram boter in een braadpan en bak de groenten aan. Pers de knoflook erboven uit. Voeg de rode peper toe, het karwijzaad, paprikapoeder, tomatenpuree, restje draadjesvlees en de wodka toe. Bak 4 minuten op hoog vuur tot alles gaat geuren. Voeg de bouillon en macaroni toe en laat de soep 20 minuten zachtjes koken. Snijd ondertussen het brood in blokjes, bak ze krokant in een royale laag olijfolie. Pers de knoflook erboven uit als ze krokant zijn. Bak ze hierna nog 1 minuut. Schenk de soep in kommen en voeg in elke kom een flinke schep crème fraîche toe. Serveer met de knoflook croutons en plakjes augurk.
Ingrediënten
- 200 gr draadjesvlees
- 2 rode paprika’s
- 2 uien
- 1/2 rode peper
- 4 aardappels
- 50 gr macaroni
- 2 teentjes knoflook
- 2 tl karwijzaad
- 1 el paprikapoeder
- 1 el tomatenpuree
- 2 el wodka
- 1 l runderbouillon
- half ciabatta broodje
- olijfolie en 2 teentjes knoflook
- 200 ml crème fraîche
- zoetzure augurkjes
Receptnummer: 3182
Reageren
Meer smakelijke recepten
Schil de aardappelen en snijd in blokjes. Snijd de uien in ringen, de paprika in reepjes en de knoflook fijn. Bestrooi het vlees met peper en zout. Ve...