Avocado limoen mousse met roos van zalm
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Voorgerecht - Feest - 4 personen - 20 minuten
Bereiding
Schil de avocado’s en wip de pit er uit. Snijd in stukken. Snijd de lente-uitjes in stukjes. Doe de avocado, lente-ui in een mengbeker. Rasp de schil erboven en pers het sap uit van de limoen. Pureer met de staafmixer tot een romige mousse. Breng op smaak met tabasco en versgemalen zeezout. Verdeel de avocadomousse over 4 glaasjes. Vorm van de plakken gerookte zalm rozen. Zet in ieder glaasje een zalmroos.
Ingrediënten
- 3 avocado’s
- 4 lente-uitjes
- 1 limoentje
- 2 el crème fraîche
- 1 tl tabasco
- 150 gr gerookte zalm
Receptnummer: 3152
Reageren
Meer smakelijke recepten
Verwarm de oven op 180ºC. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Smelt de boter en wentel de velletjes een voor een in de gesmolten boter. Kreukel ze lo...
Bereid de couscous volgens de instructie op de verpakking. Roer de couscous los met een vork en laat afkoelen. Rooster de pijnboompitten lichtbruin. S...