Sprits met chocolade en pistachedip
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Nagerecht - Feest - 8 personen - 10 minuten
Bereiding
Smelt de chocolade met de sinaasappelrasp en de boter in een kom boven een pannetje met kokend water. Rooster de pistachenootjes en hazelnootjes in een droge koekenpan krokant. Hak de noten fijn. Dip een kant van de sprits in de chocolade en bestrooi met de fijngehakte noten. Leg ze op het bakpapier en laat de chocolade hard worden. Garneer ze eventueel met een sterretje van marsepein.
Ingrediënten
- 1 sprits
- 150 gr pure chocolade
- ½ el geraspte sinaasappelrasp
- 1 el roomboter
- 25 gr pistachenootjes
- 25 gr hazelnootjes
- Extra: bakpapier
Receptnummer: 3143