Tulbandje met limoenglazuur
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Nagerecht - Feest - 8 personen - 10 minuten
Bereiding
Leg het tulbandje op een mooi bord. Meng het limoensap door de poeder suiker en roer tot een dik glazuur. Lepel het glazuur op de bovenkant van het tulbandje. En laat het glazuur mooi naar beneden druipen. Garneer met de cranberrybesjes en pistachenootjes. Lekker met slagroom met wat extra fijngehakte pistachenootjes.
Ingrediënten
- 1 kant en klaar roomboter kerst tulbandje
- 100 gr poedersuiker
- 1 1/2 el limoensap
- 6 cranberry besjes
- 6 mooie groene pistachenootjes
Receptnummer: 3136
Reageren
Meer smakelijke recepten
Verwarm de oven voor op 180°C. Vet een tulbandvorm in. Smelt de boter op lag vuur in een steelpan. Meng de suiker, het bakmeel en de laag cacao in ee...
Verwarm de oven voor op 150 graden, hete lucht oven op 140 graden. Schep de Amaretto door de stukjes bitterkoekjes en laat ze 10 minuten zachter worde...
Bereidingswijze Verwarm de oven voor op 170ºC. Pureer de spinazieblaadjes met de vanillesuiker en eieren in de keukenmachine romig. Mix de boter sam...