Truffels van geitenkaas met nootjes en rookvlees
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Bijgerecht - Feest - 4 personen - 15 minuten
Bereiding
Pel het uitje en hak fijn. Bak de sjalotjes zacht in 2 el boter. Pers de knoflook er bovenuit en bak even mee. Laat wat afkoelen. Prak de geitenkaas los en schep de gebakken ui erdoor. Vorm er langwerpig truffels van en rol ze door de pistachenootjes. Leg ze op een mooie plank op een bedje van aangemaakte veldsla. Maak rozen van de plakjes rookvlees en zet ze ertussen.
Ingrediƫnten
- 125 gr rookvlees
- 50 gr veldsla
- 2 sjalotjes
- 1 teentje knoflook
- 70 gr fijngehakte pistachenootjes
- 200 gr zachte geitenkaas met honing
Receptnummer: 3092
Reageren
Meer smakelijke recepten
Brochettes met pesto en champignons
Snijd het brood in plakjes van 1,5 cm dik. Meng de olijfolie met de uitgeperste knoflook en het zout en leg het brood hierin. Doe de broodjes e...
Groene salade met avocado, geitenkaas en citrusfruit
Schil de sinaasappels en grapefruits en snijd het vruchtvlees in plakken. Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en snijd in plakjes....