Boomstammetjes met warme salade
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Hoofdgerecht - Herfst - 4 personen - 30 minuten
Bereiding
Bak de krieltjes in een koekenpan lekker goudbruin. Verhit een tweede koekenpan om de boomstammetjes te braden. Als deze gaar zijn neem je ze uit de pan en dek je ze af met aluminiumfolie. Snijd de uien in kwarten. Verhit een koekenpan. Doe 2 eetlepels olie in de pan en roerbak de uien, schep de peultjes erbij en een minuutje later de champignons. Schenk na circa 5 minuten de balsamicoazijn erover en roerbak nog een minuut. Verdeel de sla over vier borden en besprenkel met een beetje olie en balsamicoazijn. Verdeel dan de paddestoelen en de peultjes. Nog wat hazelnoten erover en klaar. Schep de krieltjes erbij en een boomstammetje. Ook lekker met verse vijgen.
Ingrediƫnten
- 4 boomstammetjes
- 1 zak krieltjes
- 4 rode uien
- 1 zakje gemengde sla
- 1 bakje paddestoelenmelange
- 200 gr peultjes
- 75 gr hazelnoten
- 3 el balsamicoazijn
- 4 el olijfole
Receptnummer: 3070