Pasta met lint van groenten
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Hoofdgerecht - Zomer - 4 personen - 20 minuten
Bereiding
Kook de pasta volgens de instructie op de verpakking beetgaar. Snijd de courgettes en de wortelen in linten van een halve centimeter en een paar millimeter dik. Pel de knoflook en hak deze fijn. Zet een grote koekenpan of wok op hoog vuur. Scheut olijfolie in de pan en roerbak de groentes met de knoflook ongeveer 5 minuten. Giet de pasta af en meng deze in de koekenpan met de groenten. Goed doorscheppen op laag vuur. Breng op smaak met peer en zout en voeg stukjes tijm toe. Verdeel de pasta over vier borden en serveer.
Ingrediënten
- 2 courgettes
- 4 winterwortelen
- 4 tenen knoflook
- 300 gram tagliatelle
- 8 takjes tijm
- peper en zout
Receptnummer: 304
Reageren
Meer smakelijke recepten
Kook de pasta beetgaar volgens de instructies op de verpakking. Laat de ontdooide spinazie goed uitlekken (gebruik hiervoor een zeef) en warm de spina...
Kook zeker 2 l water in de waterkoker. Doe de cashewnoten in een mengbeker en overgiet ze met een beetje kokend water. Doe de rest van het water in ee...
Breng een grote pan met met ruim water aan de kook en zout het water. Was intussen de asperges en snij ze in stukken. Verwarm de room in een klein ste...
Breng een grote pan met water aan de kook. Snijd de paprika's en tomaten in stukjes. Snijd de kalkoenfilet in stukjes. Verhit 1 eetlepel olijfolie in ...