Griekse salade met couscous
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Hoofdgerecht - Zomer - 4 personen - 20 minuten
Bereiding
Bereid de quinoa volgens de instructie op de verpakking. Maak een dressing van de olijfolie en de rode wijnazijn. Snijd de rode ui in fijne ringen en meng ze in een kom met 2 eetlepels van de dressing. Snijd de komkommer overlangs in vieren en dan in plakjes en de tomaten in kwartjes. Halveer de olijven en snijd de dille. Meng alle ingrediƫnten in de kom met de rode ui. Maak af met de blokjes feta met dille en voeg nog wat kappertjes toe.
Ingrediƫnten
- 1 komkommer
- 1 rode ui
- 8 trostomaten
- 200 gr fetablokjes
- 15 gr verse dille
- 200 gr couscous
- 30 gr kappertjes
- 50 gr groene olijven
- 3 el rode wijnazijn
- 4 el olijfolie
Receptnummer: 2961