Groene salade met avocado, geitenkaas en citrusfruit
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Voorgerecht - Winter - 4 personen - 20 minuten
Bereiding
Schil de sinaasappels en grapefruits en snijd het vruchtvlees in plakken. Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en snijd in plakjes. Besprenkel de avocado met citroensap uit een halve citroen. Klop een dressing van de mosterd, de honing en de olie. Breng de dressing op smaak met zout en peper. Was de spinazie en sla en verdeel over de vier borden. Verdeel en schik de plakken sinaasappel, grapefruit en avocado. Sprenkel de dressing over de salades. Snijd de geitenkaas in kleine stukjes en verdeel deze met de granaatappelpitjes. Breng op smaak met versgemalen peper. Klaar is je groene salade.
Ingrediƫnten
- 4 handsinaasappels
- 2 rode grapefruits
- 1 citroen
- 100 gr granaatappelpitjes
- 1 avocado
- 100 gr jonge bladspinazie
- 1 kleine kropsla
- 1 el honing
- versgemalen zout en peper
Receptnummer: 2841