Karbonades met curry en bloemkool
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Hoofdgerecht - Winter - 4 personen - 30 minuten
Bereiding
Karbonades van het bot en in stukjes snijden. Snipper de ui. In braadpan olie verhitten. Vlees in circa 4 minuten bruin bakken. Ui toevoegen en 1 minuut meebakken. Saus erbij schenken en geheel tegen de kook aan brengen. Vlees in saus 25 minuten laten garen. Intussen rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Bloemkool schoonmaken en in kleine roosjes verdelen. Snijd de paprika in stukjes. Voeg de bloemkool en paprika toe aan het vlees, schenk zo nodig wat water toe en laat 15 minuten op laag vuur staan. Breng op smaak met zout en peper en serveer met de rijst.
Ingrediƫnten
- 4 schouderkarbonades
- 1 bloemkool
- 1 rode paprika
- 1 ui
- 400 gr basmatirijst
- 1 pot Indiase currysaus 400 ml
- 3 el zonnebloemolie
Receptnummer: 2811