Rode kool met cranberry's
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Bijgerecht - Feest - 4 personen - 40 minuten
Bereiding
Snijd de kool in dunne reepjes. Snijd de uien in dunne halve ringen. Smelt de boter in een grote braadpan. Bak de uien 5 minuten goudbruin en voeg dan de rode kool, kruidnagels, jeneverbessen, honing en de cranberry’s toe. Laat 5 minuten meebakken. Blus af met de vleesbouillon en laat 20 minuten zachtjes koken. Breng op smaak met versgemalen zeezout en peper.
Ingrediënten
- ½ rode kool
- 2 uien
- 50 gr boter
- ½ ltr vleesbouillon
- 4 kruidnagels
- 4 jeneverbessen
- 100 gr verse cranberry’s of gedroogde pruimen
Receptnummer: 2753