Herfstsalade
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Lunchgerecht - Herfst - 4 personen - 20 minuten
Bereiding
Halveer de peren in de lengte, verwijder de klokhuizen en snijd in blokjes. Halveer de champignons en snijd de ui in halve ringen. Verhit de olie in een koekenpan. Bak de spekblokjes knapperig. Bak dan de champignons en voeg na ongeveer een minuut de ui toe. Schep de walnoten erbij en roerbak 3 minuten. Schenk de balsamico dressing erbij en neem de pan van het vuur. Verdeel de andijvie over 4 borden. Verdeel de spekjes, dan de champignons met warme uien-noten dressing erover. Afmaken met de blokjes peer en serveer met grof bruin brood.
Ingrediënten
- 1 zak gesneden andijvie
- 2 bakjes kastanjechampignons
- 2 Conference peren
- 250 g gerookte spekblokjes
- 1 el olijfolie
- 1 ui
- 60 g walnoten
- 75 ml balsamico dressing
Receptnummer: 275
Reageren
Meer smakelijke recepten
Kook de bietjes in 30 minuten gaar, stroop ze en snijd ze in dunne plakken. Pel de ui en snij de ui in plakken. Snij de druiven door midden. Maak de d...
Verwijder het vuil van de paddenstoelen en wrijf ze schoon met een vochtige doek of een borstel. Snijd de paddenstoelen in grove stukken. Snijd de pee...
Verwarm de oven voor op 220 °C. Leg alle groenten in een ruime ovenschaal. Schenk de helft van de olie erover en bestrooi met peper en zout, en event...
Korstjes van kaas snijden en kaas in plakken schaven. Plakken in lange repen van 1 cm breed snijden. Blaadjes munt van takjes plukken. Grillpan verhit...