Bladerdeegstengels met serranoham
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Bijgerecht - Feest - 4 personen - 20 minuten
Bereiding
Heerlijk bij de soep zijn deze bladerdeegstengels met serranoham. Snijd hiervoor drie plakjes bladerdeeg elk in drie repen. Leg er een reepje serranoham op en strooi er wat komijnzaadjes over en draai ze in elkaar. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze op 200 graden in 20 minuten knapperig.
Ingrediënten
- Bladerdeeg
- Serranoham
- Komijnzaadjes
Receptnummer: 2720
Reageren
Meer smakelijke recepten
Schil de aardperen en de knolselderij en snijd in stukken. Neem een grote braadpan. Snipper de ui en fruit die samen met de fijngehakte gember en komi...
Verwarm de oven voor op 200ºC. Schil de bietjes en snijd ze in kleine partjes. Doe ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Leg de halve uien en de ...
Maak de witlof schoon en snijd ze in repen. Snipper de sjalotten fijn en fruit deze aan in de boter in een braadpan. Voeg de saffraan toe en bak 2 min...