Maaltijdsoep met chorizo
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Hoofdgerecht - Herfst - 4 personen - 25 minuten
Bereiding
Snijd de chorizo in blokjes en bak in de olijfolie met de komijn. Voeg de fijngesneden ui, knoflook en in blokjes gesneden paprika's toe en na 5 minuten de tomato frito, 750 ml water het bouillonblokje en de doperwten. Roer goed door en laat 15 minuten zachtjes koken. Garneren met peterselie en versgemalen peper. Serveer met stokbrood.
Ingrediƫnten
- 1 chorizo (250 gr)
- 2 uien
- 2 tenen knoflook
- 750 ml water
- 1 (groente)bouillonblokje
- 3 groene paprika's
- 1 el komijn
- vers gemalen peper
- 1 pakje Heinz tomato frito
- 1 pot doperwten
Receptnummer: 261
Reageren
Meer smakelijke recepten
Was de asperges, snijd de onderkant eraf en schil ze rondom met een dunschiller tot aan het kopje. Vul een grote soeppan of aspergepan met 1,5 liter w...
Snijd de kip in reepjes en de paprika in dunne reepjes. Snijd de augurken in blokjes. Schep de andijvie, paprika, kip, croutons, augurken, zilveruitje...
Snipper de uien. Verwijder de zaadlijsten uit de paprika's en snijd deze in blokjes. Snijd de courgette in blokjes. Schil de aardappel en snijd deze i...
Schil de aardappelen, wassen en in kleine partjes snijden. Zet water op voor de groentebouillon en voeg een bouillonblokje toe. Aardappelpartjes toevo...