PUUR&GEMAK verspakket: wokgroenten
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Hoofdgerecht - Zomer - 4 personen - 20 minuten
Bereiding
1. Bak de spekreepjes zonder olie in een pan totdat deze krokant zijn. Laat de spekjes op keukenpapier uitlekken. 2. Kook de noedels volgens de bereidingswijze op de verpakking. 3. Was en maak de groente schoon. Pel en snipper de ui en knoflook. Snijd de peulen in lange reepjes. Snijd de prei, spitskool en paprika in stukjes. 4. Verhit de olie in een wok of hapjespan en roerbak de ui, knoflook, prei, paprika en spitskool vervolgens voor 5 minuten. 5. Voeg de spekreepjes, peulen en de woksaus toe en schep het geheel nog 1 minuut goed door. 6. Voeg de woknoedels toe en warm alles al omscheppend goed door. Serveertip: Serveer met een omelet. Voeg chilisaus of ketjap toe naar smaak. Variatietip: Voeg verse stukjes ananas toe en bak deze even mee voor een zoetere smaak.
Ingrediƫnten
- 1 prei
- 1 rode paprika
- 1 spitskool
- 50 gr peulen
- 1 teen knoflook
- 250 gr noedels
- 1 ui
- 1 zakje woksaus
- Zelf toevoegen:
- 100 gram spekreepjes
- 2 el olijfolie
Receptnummer: 2588