Taco hawaï
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Lunchgerecht - Zomer - 2 personen - 15 minuten
Bereiding
Kook de kipfilets 8 minuten voor. Laat ze 5 minuten afkoelen en snijd ze in plakken. Bestrooi ze met cayennepeper en zeezout. Schenk er 2 eetlepels olijfolie over en voeg de knoflook toe. Laat 10 minuten marineren. Snijd de ananas in plakken en snijd de schil eraf. Halveer de ananas. Bestrijk de plakken aan beide zijden met wat zonnebloemolie. Verhit een grillpan op hoog vuur en grill de plakken ananas tot ze mooie streepjes hebben. Bak de plakken kipfilet goudbruin en gaar. Verwarm de taco’s volgens de aanwijzing op de verpakking in de oven. Vul de taco’s met botersla, kip, ananas en wortel. Lekker met gegrilde maiskolven.
Ingrediënten
- ½ ananas
- 2 kipfilets
- 1 geraspte winterwortel
- half zakje botersla
- cayennepeper
- zeezout
- 1 uitgeperst teentje knoflook
Receptnummer: 2567
Reageren
Meer smakelijke recepten
Schaaf met een kaasschaaf lange linten van de courgettes. Leg ze over elkaar in een grote schaal. Schenk hierover het citroensap en de olijfolie. Maal...
Kook de rijst gaar volgens de verpakking, schaaf de komkommer in linten en leg ze in een vergiet. Maal er royaal zeezout over en pers er een ½ citroe...
Maak de avocadospread. Schil de avocado, snijd in stukken en doe in een hoge mengbeker. Knijp de limoen hierover uit. Voeg 1 teentje knoflook, 1 takje...