Taco’s met spinazie, courgettelinten, blauwe kaas en walnoten
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Lunchgerecht - Zomer - 2 personen - 15 minuten
Bereiding
Schaaf met een kaasschaaf lange linten van de courgettes. Leg ze over elkaar in een grote schaal. Schenk hierover het citroensap en de olijfolie. Maal er royaal wat zeezout en peper over. Laat 10 minuten marineren. Verwarm de tacoschelpen volgens de verpakking in de oven. Meng de olie door de walnoten. Haal de tacoschelpen uit de oven. Vul ze met de walnoten, courgettes, blauwe kaas en spinazieblaadjes.
Ingrediënten
- 1 pak tacoschelpen
- 2 courgettes (geel of groen)
- sap van een citroen
- 4 eetlepels olijfolie
- versgemalen zeezout en peper
- 150 gr blauwe kaas
- 125 gr jonge spinazieblaadjes
- 75 gr fijngehakte walnoten
- 1 eetlepel honing
Receptnummer: 2565
Reageren
Meer smakelijke recepten
Kook de kipfilets 8 minuten voor. Laat ze 5 minuten afkoelen en snijd ze in plakken. Bestrooi ze met cayennepeper en zeezout. Schenk er 2 eetlepels ol...
Kook de rijst gaar volgens de verpakking, schaaf de komkommer in linten en leg ze in een vergiet. Maal er royaal zeezout over en pers er een ½ citroe...
Maak de avocadospread. Schil de avocado, snijd in stukken en doe in een hoge mengbeker. Knijp de limoen hierover uit. Voeg 1 teentje knoflook, 1 takje...