Duitse biefstuk met gekaramelliseerde uien
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Hoofdgerecht - Zomer - 2 personen - 60 minuten
Bereiding
Doe de uien en de andere ingrediënten in een pan en breng aan de kook. Zet het vuur laag en laat het geheel in 45 minuten zachtjes koken tot al het vocht verdampt is en de uien heel zacht. Neem de pan van het vuur en laat de uien afkoelen. De uien blijven een week goed in de ijskast. Verhit in een pan 125 ml van de uien en 125 ml bouillon(blokje) Bind de saus met een theelepel maïzena (aangemaakt met een klein beetje water) en laat 1 minuut doorkoken. Bak de tartaartjes en serveer met de uiensaus, doperwten en aardappelpuree.
Ingrediënten
- 2 tartaartjes
- 3 uien in ringen
- 175 ml water
- 35 g bruine suiker
- 40 ml balsamicoazijn
- 1 el olie
- versgemalen zwarte peper
Receptnummer: 239
Reageren
Meer smakelijke recepten
Sla verdelen over vier borden en besprenkelen met azijn. Tomaatjes in partjes snijden en ui in ringen. Verdeel deze over de salade. Grill voorverwarme...
Verwarm de oven voor op 200 °C. Schil de aardappelen, snijd in gelijke stukken en kook in 20 minuten gaar. Snipper de uien, snijd de prei in halve ri...
Haal het vlees ongeveer drie kwartier voor bereiden uit de koelkast. Voor de saus: Verwarm de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en fruit hi...
Pel en snipper de ui. Smelt 25 gram boter in een braadpan en fruit de ui zachtjes glazig. Giet de zuurkool af en schep de kool door de ui. Voeg de bou...