Tiramisutaartje met mango en advocaat
Nagerecht - Lente - 4 personen - 15 minuten
Bereiding
Doe de mascarpone in een kom, roer hem los met de slagroom. Schil de mango en schaaf hem in dunne plakken. Pak vier mooie bordjes en begin met het opbouwen van de tiramisutaartjes. Bestrijk voor elk taartje 3 lange vingers met de mascarpone en leg ze naast elkaar met de mascarpone kant naar boven op bordjes. Verdeel hierover de advocaat en geschaafde mango. Bestrijk weer 3 lange vingers met de mascarpone en leg ze met de mascarpone kant op de mango. Bestrooi de tiramisutaartjes met poedersuiker en garneer met en half paaseitje. Heerlijk met een kop sterke mokkakoffie.
Ingrediënten
- 1 pakje lange vingers
- 250 gr mascarpone
- 50 ml slagroom
- 1 mango
- 8 el advocaat
- poedersuiker
- 4 paaseitjes
Receptnummer: 2315
Reageren
Meer smakelijke recepten
Verwarm de oven op 180ºC. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Smelt de boter en wentel de velletjes een voor een in de gesmolten boter. Kreukel ze lo...
Verwarm de oven voor op 180ºC. Mix de eiwitten op de middelste stand schuimig. Voeg het zout toe en mix 3 minuten tot het eiwit romig is. Voeg al mix...
Week de gelatineblaadjes 10 minuten voor in royaal koud water. Breng de slagroom aan de kook. Voeg het vanillemerg, een mespunt zout en de honing toe....
Bereidingswijze Verwarm de oven voor op 170ºC. Pureer de spinazieblaadjes met de vanillesuiker en eieren in de keukenmachine romig. Mix de boter sam...