Eiersalade
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Lunchgerecht - Lente - 4 personen - 20 minuten
Bereiding
Kook de eieren in 10 minuten hard. Laat de eieren afkoelen, pel ze en hak ze grof. Meng met de mayonaise, paprikapoeder en flink was versgemalen peper. Voeg de kleingesneden zongedroogde tomaten, de kappertjes en de bieslook toe.
Ingrediënten
- 6 eieren
- 2 el
- 2 el bieslook
- peper
- paprikapoeder
- 3 zongedroogde tomaten op olie
- 1 el kappertjes
Receptnummer: 230
Reageren
Meer smakelijke recepten
Maak de hotdogs klaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Bak de plakjes bacon in een droge koekenpan tot ze krokant zijn. Meng de mayonaise ...
Een boterham met tomaat. Vele kinderen hebben graag maïsbrood omdat het een ietwat zoetere smaak heeft. Als beleg dienen producten die rijk zijn aan...
Maal de knoflook met de basilicum en voeg twee eetlepels olie en azijn toe. Breng op smaak met peper en zout. Snijd aan de onderkant van de asperges h...