Chocoladetaart
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Tussengerecht - Lente - 6 personen - 60 minuten
Bereiding
Verwarm de oven op 175 graden. Smelt de boter met de chocolade in een pan op laag vuur. Goed roeren zodat het niet aanbrandt. Mix de eieren met de suiker en meng met het chocolademengsel. Meng er de bloem door. Vet de springvorm in en bestrooi met een beetje bloem. Giet het chocolademengsel in de vorm en zet 30 minuten in de oven. Als de taart is afgekoeld garneren met hartjes.
Ingrediënten
- 200 g pure chocolade
- 200 g boter
- 200 g suiker
- 4 eieren
- 2 eetlepels bloem
- springvorm van ongeveer 20 cm doorsnee
Receptnummer: 222
Reageren
Meer smakelijke recepten
Week de gelatine 5 minuten in koud water. Prak ondertussen de helft van de frambozen. Breng 2 eetlepels in een steelpan tegen de kook aan. Haal de pan...
Verwarm de oven voor op 180°C. Vet een tulbandvorm in. Smelt de boter op lag vuur in een steelpan. Meng de suiker, het bakmeel en de laag cacao in ee...
Mix de boter, suiker en koffie in een kom. Dit kan met de hand of met een mixer. Wanneer de ingrediënten goed vermengd zijn, voeg je de rest van de i...
Verwarm de oven voor op 175 graden Celcius. Meng alle droge ingrediënten door elkaar in een grote kom. Klop de eieren los in een apart schaaltje. Sme...