Broodje kipfilet tonnata
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Lunchgerecht - Lente - 2 personen - 10 minuten
Bereiding
Meng de tonijn met de mayonaise, ansjovis en citroen in een keukenmachine of blender. Schep in een bakje en voeg de kappertjes toe. Beleg het broodje naar keuze met kipfilet rucola en de tonijnsaus.
Ingrediënten
- 100 g gesneden kipfilet
- 1 blikje tonijn (80 g)
- 2 el mayonaise
- 1 el kappertjes
- 2 ansjovisfilets (blijkje)
- scheut citroensap
- rucola
- broodje naar keuze
Receptnummer: 214
Reageren
Meer smakelijke recepten
Verwarm de over voor op 200 C. Maal één broodje tot fijne kruimels in de keukenmachine en spreid deze uit over een plat bord. Snijd de twee andere b...
Kip op kamertemperatuur laten komen. Citroen dik schillen tot op vruchtvlees. Binnenkant kip bestrooien met zout en peper. 2 Eetlepels olijfolie erin ...
Een boterham met tomaat. Vele kinderen hebben graag maïsbrood omdat het een ietwat zoetere smaak heeft. Als beleg dienen producten die rijk zijn aan...
Snijd de tonijn fijn. Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Doe het citroenrasp, de tonijn, kappertjes, mayonaise en mosterd in een...