Zalmfilet met tagliatelle
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Hoofdgerecht - Herfst - 4 personen - 20 minuten
Bereiding
Breng de zalm op kamertemperatuur. Kook de tagliatelle volgens de instructie op de verpakking en bewaar 100 ml van het kookvocht bij het afgieten. Snijd de prei in ringen en de courgette in plakjes en paprika in reepjes. Verhit in een braadpan de olijfolie en bak de groenten circa 3 minuten. Rasp de knoflook oven de groenten. Snijd de zalm in stukjes en schep deze bij de groenten. Bak ze mee tot ze gaar zijn. Voeg dan de roomkaas en de 100 ml kookvocht toe. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de tagliatelle over vier borden en schep daarop de zalm met groenten.
Ingrediƫnten
- 400 gr zalmfilet
- 1 prei
- 1 courgette
- 1 rode paprika
- 1 teentje knoflook
- 300 gr tagliatelle (of andere pasta)
- 150 gram roomkaas
- 3 el olijfolie
- peper en zout uit de molen
Receptnummer: 2000
Reageren
Meer smakelijke recepten
Haal de biefstukken 1 uur van tevoren uit de koelkast. Bestrooi ze met wat peper en de fijngehakte rozemarijn. Kook de spruitjes 3 minuten voor en laa...
Schil en snijd de winterwortel in grove stukken. Snijd de prei in ringen. Pel en snijd de ui in grove stukken. Pel en snijd de knoflook fijn. Verhit e...
Kook de pasta. Bak ondertussen de spekjes uit. Snijd de champignons in plakjes, de ui in ringen en de paprika in kleine reepjes. Bak de groenten kor...
Kook de spaghetti volgens de instructie op de verpakking al dente. Snijd de knoflook in plakjes, de tomaten in vier parten en verwijder de zaadjes. Sn...