Goulash maaltijdsoep
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Hoofdgerecht - Herfst - 4 personen - 200 minuten
Bereiding
Schil de aardappelen en snijd in blokjes. Snijd de uien in ringen, de paprika in reepjes en de knoflook fijn. Bestrooi het vlees met peper en zout. Verhit de boter in een soeppan en bak het vlees in 3 minuten bruin. Bak de ui, knoflook en paprika 5 minuten mee. Doe het paprikapoeder, de bloem en de tomatenpuree erbij en bak 2 minuten mee. Voeg het water met de bouillontabletten en laurier toe, goed roeren en breng aan de kook. Laat met deksel op de pan 2 ½ koken op laag vuur. Voeg de aardappelblokjes na twee uur toe.
Ingrediënten
- 300 gr soepvlees
- 2 rode paprika's
- 3 vastkokende aardappelen
- 3 uien
- 2 tenen knoflook
- 3 laurierblaadjes
- 70 gr tomatenpuree
- 3 runderbouillontabletten
- 1 el paprikapoeder
- 2 el bloem
- 1 1/2 liter kraanwater
- peper en zout uit de molen
Receptnummer: 1989
Reageren
Meer smakelijke recepten
Vul een grote soeppan met 1 1/2 liter koud water, het soepvlees en 2 theelepels zout en breng dit aan de kook. Laurier, tijm, foelie en peperkorrels t...
Snijd de chorizo in blokjes en bak in de olijfolie met de komijn. Voeg de fijngesneden ui, knoflook en in blokjes gesneden paprika's toe en na 5 minut...
Laat de kabeljauw, indien nodig ontdooien. Snijd de venkel in stukken. Snipper de uien en snijd 2 tenen knoflook fijn. Snijd de blaadjes van de peters...