Broodje shoarma met tartaarsaus
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Lunchgerecht - Winter - 4 personen - 10 minuten
Bereiding
Doe de augurken, kappertjes en peterselie met wat olijfolie in de keukenmachine en druk een paar keer op de pulseerknop(of snijd deze ingrediënten met een mes fijn) Vermeng met de mayonaise, de yoghurt en de schil en het sap van een halve citroen. Bak het vlees in de braadpan en verwarm de broodjes volgens de instructie op de verpakking. Broodjes open snijden, vlees verdelen en serveren met de tartaarsaus.
Ingrediënten
- 3 augurken
- 1 el kappertjes
- peterselie
- 1 citroen
- kwart pot mayonaise (400 gr)
- 100 ml yoghurt
Receptnummer: 198
Reageren
Meer smakelijke recepten
Verhit de olie in een koekenpan en bak de shoarma in 7-8 minuten bruin en gaar. Verwijder ondertussen de harde kern uit de sla en snijd de sla in dun...
Snijd het vlees in zeer dunne reepjes. Versnipper één ui, snijd de ander in ringen. Meng het vlees met de versnipperde ui en strooi er f...
Zet de grill van de oven aan op 220 °C. Snijd de ijsbergsla in reepjes. Snijd de komkommer en tomaat in stukjes en de bosui in ringetjes. Meng de kom...
Kneed de ui en tijm door de tartaartjes. Vorm er met natte handen 4 dunne hamburgers van. Schep de zilveruitjes, de augurk en de peen julienne in een ...