Tagliatelle met runderreepjes en champignons
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Hoofdgerecht - Herfst - 4 personen - 20 minuten
Bereiding
Kook de tagliatelle volgens de instructie op de verpakking. Bak de runderreepjes in 3 tot 4 minuten gaar, haal ze uit de pan en bedek ze met aluminiumfolie. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Snijd de champignons in partjes. Verhit de olie in de koekenpan en fruit de ui met de knoflook. Bak de champignons 3 tot 4 minuten mee. Blijf omscheppen. Voeg de runderreepjes toe, even omscheppen en voeg de kookroom toe en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de tagliatelle over vier borden en verdeel de champignons met runderreepjes.
Ingrediƫnten
- 400 gr tagliatelle
- 300 gr runderreepjes
- 200 gr champignons
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 150 ml kookroom
- 3 el olijfolie
- 1 tl basilicum
Receptnummer: 1970
Reageren
Meer smakelijke recepten
Haal de biefstukken 1 uur van tevoren uit de koelkast. Bestrooi ze met wat peper en de fijngehakte rozemarijn. Kook de spruitjes 3 minuten voor en laa...
Pel en snij de ui in grove stukken. Snijd de wortel, pastinaak en de zoete aardappel in stukjes (niet te groot, anders worden ze niet gaar). Snijd de ...
Kook de pasta volgens de instructie op de verpakking. Champignons schoonvegen met keukenpapier en in vieren snijden. Kook de champignons in de wijn za...
Bak de krieltjes in de boter in 20 minuten goudbruin. Verhit in een koekenpan de rest van de boter op hoog vuur en roerbak de runderreepjes circa 2 mi...