Rode kool met gebakken appeltjes en kaneel
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Bijgerecht - Herfst - 2 personen - 20 minuten
Bereiding
Maak van de rode kool een salade en maak die aan met een mosterd honing dressing. Snijd de appels in plakken bak die in de roomboter. Leg deze vervolgens op de salade en serveer bij een hoofdgerecht.
Ingrediƫnten
- 1/2 rode kool
- 2 appels
- mosterd
- honing
- klont roomboter
- kaneelpoeder
Receptnummer: 1964
Reageren
Meer smakelijke recepten
Snijd de aardappelen in blokjes. Kook ze met wat zout in ruim een kwartier gaar. Wrijf de karbonades in met kaneel, zout en versgemalen peper. Bestrij...
Schil de appels, snijd ze in vieren en verwijder de klokhuizen. Doe er citroensap over tegen het verkleuren. Kook de stukjes appel met weinig wa...
Snij de rode kool fijn. Snipper de ui. Schil de appels en snijd deze in stukjes. Smelt de helft van de boter in een ruime braadpan en fruit de ui en a...
Snijd de rode kool in dunne reepjes. De uien in ringen en de appels in stukjes. Bak de uien met de spekjes in 25 gram boter 5 minuten goudbruin op mid...