Clubsandwich met brie, appelstroop, varkenshaas en rucola
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Lunchgerecht - Herfst - 2 personen - 20 minuten
Bereiding
Bestrooi de varkenshaas met zout, peper, kerriepoeder en komijnpoeder. Verhit de boter met de rozemarijn in een koekenpan en bak de varkenshaas aan alle rondom aan. Laat 12 minuten zachtjes bakken tot hij gaar is. Laat hem rusten onder aluminiumfolie. Smeer de sneden brood royaal met roomboter en dan met appelstroop. Beleg twee sneden met dungesneden plakjes brie. Leg hier wat rucola op en vervolgens de in plakjes gesneden varkenshaas en weer wat rucola. Leg de andere snee brood met appelstroop erop en snijd ze in de lengte doormidden. Steek er een takje of een rozemarijn takje door om alles bij elkaar te houden.
Ingrediƫnten
- 150 gr varkenshaas
- 75 gr rucola
- 125 gr brie
- 50 gr roomboter
- 4 dikke sneden zelf gesneden boerenbruin
- appelstroop
- 2 takjes rozemarijn
- 1 tl milde kerriepoeder
- 1 tl komijnpoeder
- peper en zout uit de molen
Receptnummer: 1957
Reageren
Meer smakelijke recepten
Besmeer het brood met boter. Beleg het brood met plakjes jonge kaas. Leg daarop de plakken ham. Snijd de tomaten in plakjes en laat ze even uitlekken....
Snijd de ambachtelijke broodjes open. Bestrijk ze met de roomboter. Snijd de brie en aardbeien in plakjes. Beleg de broodjes met veldsla plakjes brie ...
Snijd de tonijn fijn. Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Doe het citroenrasp, de tonijn, kappertjes, mayonaise en mosterd in een...
Mix de ricotta met de citroen en de olijfolie. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de paprika in stukjes, halveer de tomaatjes. Snijd dunne schij...