Bami goreng met kip
Een Oosters gerecht zet je met enkele, simpele stappen zo op tafel.Hoofdgerecht - Herfst - 4 personen - 30 minuten
Bereiding
Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de helft van de olie in een braadpan en bak de kipfilet rondom bruin. Voeg 2 dl water en de boemboe ajam saté toe, roer door en laat 15 minuten sudderen. Verhit de rest van de olie in een wok en bak de groenten 3 minuten. Roer de boemboe bami goreng en een door de groenten en verwarm 5 minuten. Was de komkommer en snijd in plakjes. Schep de mie door de groenten en verdeel over borden. Serveer met komkommer en kroepoek.
Ingrediënten
- 500 gr kipfiletblokjes
- 450 gr nasi-bami groenten
- 1 komkommer
- 250 gr mienestjes
- 100 gr boemboe ajam saté
- 4 el zonnebloemolie
- 250 ml water
Receptnummer: 1918
Reageren
Meer smakelijke recepten
Snijd de kipfilet in blokjes. Marineer de kip in 2 eetlepels olie en voeg de kipkruiden toe. Verhit 2 el olie in een braadpan en bak de kipfilet rondo...
Snijd de kipfilet in kleine blokjes. Schep deze in een kom en voeg de ketjap, komijnpoeder, gemberpoeder, korianderpoeder, sambal en knoflook toe. Men...
Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kipfilet in reepjes. Verhit de olie in een wok en bak de kipreepjes 3 tot 4 minuten. Vo...
Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Klop de eieren los voeg een ...