Broodje Iglo Fish Burger classic
Heerlijke visburger op een broodje. Makkelijk te maken.Lunchgerecht - Zomer - 2 personen - 20 minuten
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200ºC. Snijd de hamburgerbroodjes doormidden en bak de Iglo Fish Burgers in de oven zoals staat aangegeven op de verpakking. Beleg de hamburgerbroodjes met blaadjes ijsbergsla en plakjes tomaat en remouladesaus.
Ingrediënten
- 2 Fish Burgers Classic
- 2 hamburgerbroodjes
- 1 tomaat
- 1 krop ijsbergsla
- 1 fles remouladesaus
Receptnummer: 1912
Reageren
Meer smakelijke recepten
Doe de augurken, kappertjes en peterselie met wat olijfolie in de keukenmachine en druk een paar keer op de pulseerknop(of snijd deze ingrediënten me...
Verwarm de oven voor op 230°C. Leg de vissticks op een bakplaat met bakpapier en plaats in het midden van de oven. Verwarm gedurende 15 minuten. D...
Visfilets bestrooien met peper en zout en inwrijven met bloem. Even de pijnboompitten op middel vuur bruin bakken. Uit de pan halen en wat boter en ol...
Breng een pan met water aan de kook. Voeg de rijst toe en laat deze op de aangegeven tijd in open pan gaarkoken. Daarna vijf minuten met deksel erop n...