Wrap lasagne met kip, zwarte bonen en avocado
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Hoofdgerecht - Zomer - 4 personen - 20 minuten
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 °C en bereid alvast het Sweet ’n Sticky tomatensausje. Doe de tomatenpuree samen met 8 eetlepels water in een schaaltje en roer er de sausmix door. Snijd de kip in reepjes en de tomaten in blokjes. Snipper de ui en snijd de avocado in plakjes. Hak de peterselie grof. Bak de kip ca. 3 minuten aan in de olie, voeg de tomatenblokjes en ui toe en bak ca. 2 minuten verder. Zet het vuur lager, voeg de kruidenmix en 50 ml water toe en roer deze door elkaar, zet het vuur weer hoger en breng het geheel aan de kook, voeg de zwarte bonen toe en laat het geheel ca. 3 minuten rustig doorkoken. Bestrijk de warme wrap met het tomatensausje en beleg met de vulling. Verdeel er de avocado over en bestrooi met de kaas en peterselie. Leg hier de volgende wrap op en herhaal de handelingen totdat dat alle wraps op zijn. Eindig met de vulling en kaas. Plaats de lasagne ca. 4 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is. Haal de lasagne uit de oven en verdeel in parten.
Ingrediënten
- 1 pak MAGGI Wraps Amerikaanse BBQ
- 70 gram tomatenpuree
- 8 eetlepels water
- 300 gram kippendijen
- 2 trostomaten
- 1 ui, gesnipperd
- 2 avocado's
- 4 takjes peterselie
- 2 eetlepels olijfolie
- 50 ml water
- 200 gram zwarte bonen
- 100 gram geraspte jonge kaas
Receptnummer: 1884