Pasta met hüttenkäse
Italiaans gerecht met een Zwiters tintje.Hoofdgerecht - Zomer - 4 personen - 30 minuten
Bereiding
Kook de pasta volgens de instructie op de verpakking. Giet af en spoel af onder koud water. Laat uitlekken in het vergiet. Kook de eieren circa 4 minuten. Snijd de courgette in plakjes en de ui in halve ringen. Bak deze circa 3 minuten in de oliefolie en voeg de pesto toe. Voeg hier de andijvie aan toe. Schep deze kort door de pan en voeg dan de pasta toe. Schep voorzichtig om en verdeel over vier borden. Snijd de eieren in partjes. Verdeel de hüttenkäse en de stukjes ei en strooi naar smaak zout en peper uit de molen.
Ingrediënten
- 300 gr farfalle
- 4 eieren
- 1 courgette
- 1 ui
- 250 gr fijn gesneden andijvie
- 2 el pesto
- 200 gr hüttenkäse
- peper en zout uit de molen
Receptnummer: 1881
Reageren
Meer smakelijke recepten
Gril de kipfilets en de ananas. Kook de rijst en de bloemkool. Meng de kokos en de basterdsuiker door de Hüttenkäse. Voeg dit mengsel toe aan de kip...
Snijd de radijsjes in dunne plakjes en de paprika in reepjes. Meng in een kom de hüttenkäse met de tonijn, mayonaise en de peterselie. Breng op smaa...
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Spoel koud onder stromend water. Laat uitlekken. Schil de komkommer en rasp deze en l...
Kook de pasta volgens de instructie op de verpakking. Champignons schoonvegen met keukenpapier en in vieren snijden. Kook de champignons in de wijn za...