Zomerse pastasalade
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Hoofdgerecht - Lente - 4 personen - 25 minuten
Bereiding
Kook de pasta gaar volgens de instructie op de verpakking. Snijd de wortel in plakjes en kook in ruim water met zout in 2-3 minuten halfgaar. Spoel af met koud water en laat ze uitlekken. Roer de mayonaise, het citroensap en de olijfolie door elkaar. Breng de dressing op smaak met peper en zout. Snijd de bleekselderij in stukjes en de kipfilet in blokjes. Snijd de bieslook fijn. Giet de pasta af en meng hem in een schaal met de dressing, kip, bieslook, wortel en bleekselderij. Breng de salade op smaak met peper en eventueel zout en laat hem 20 minuten afkoelen. Serveer de pastasalade met de slamelange.
Ingrediƫnten
- 250 gr gerookte kipfilet
- 250 gr farfalle
- 300 gr wortels
- 3 stengels bleekselderij
- 75 gr slamelange
- 1 el citroensap
- 1 el olijfolie
- peper en zout uit de molen
Receptnummer: 1802
Reageren
Meer smakelijke recepten
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Spoel koud onder stromend water. Laat uitlekken. Schil de komkommer en rasp deze en l...
Kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Kook de eieren in circa 8 minuten hard. Verwijder de puntjes van de sperziebonen. Kook ...
Kook de farfalle gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. En giet deze af. Voeg een beetje olijfolie toe om te zorgen dat het niet aan elk...
Snijd de onderkant en de kroon van de ananas en snijd de schil eraf. Snijd de ananas in de lengte in 4 parten. Verwijder de harde kern met een mes. Sn...