Hartenbroodje voor mama
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Hapje - Lente - 1 persoon - 15 minuten
Bereiding
Ham en kaas even op kamertemperatuur laten komen. Vers afgebakken Crousticoer nog even in de oven doen. Eitje 2-3 minuten koken. Tomaatje in plakjes snijden en halveren. Eitje laten schrikken onder de koude waterstraal. Dan pellen en in plakjes snijden. Broodje door midden snijden. Besmeren met eetlepel mayonaise of hoemoes. Beleggen met blaadjes rucola, plakje kaas tomaatjes, plakje ham, ei en tomaat. Dan peper en zout - niet teveel - en garneren met wat blaadjes sla. Klein feestje om de dag lekker mee te beginnen.
Ingrediënten
- 1 crousticoeur
- 1 ei
- 1 tomaatje
- blaadjes verse rucola sla
- plakje beenham
- plakje jong belegen kaas
- 1 el mayonaise of hoemoes
- peper en zout uit de molen
- versgemalen zwarte peper
Receptnummer: 1786
Reageren
Meer smakelijke recepten
Meng de tonijn met de mayonaise, ansjovis en citroen in een keukenmachine of blender. Schep in een bakje en voeg de kappertjes toe. Beleg het broodje ...
Snijd de radijsjes in dunne plakjes en de paprika in reepjes. Meng in een kom de hüttenkäse met de tonijn, mayonaise en de peterselie. Breng op smaa...
Een boterham met tomaat. Vele kinderen hebben graag maïsbrood omdat het een ietwat zoetere smaak heeft. Als beleg dienen producten die rijk zijn aan...
Snijd de kip in reepjes en de paprika in dunne reepjes. Snijd de augurken in blokjes. Schep de andijvie, paprika, kip, croutons, augurken, zilveruitje...