Groentenlasagne
Lasagne gemaakt van groenten. Een echte Italiaanse aanrader.Hoofdgerecht - Lente - 4 personen - 30 minuten
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200ºC. Pel en snipper de uien en fruit met olijfolie in een koekenpan. Rul het gehakt erbij. Voeg de gepelde tomaten toe met de knoflook, zout en peper. Laat de spinazie ontdooien en meng dit samen met de roomkaas door het gehakt. Maak de rode saus klaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vul de ovenschaal door om en om de spinaziesaus, de lasagnebladen en de tomatensaus erin te doen. Bestrooi met geraspte kaas en zet 30 minuten in de voorverwarmde oven.
Ingrediënten
- 1 pak lasagne (incl. lasagnebladen en saus)
- 2 blikken gepelde tomaten
- 450 gr diepvriesspinazie (zonder room)
- 400 gr mager rundergehakt
- 3 uien
- 1 zakje geraspte 30+kaas
- 2 teentjes knoflook
- 1 bakje roomkaas
- olijfolie
- zout en peper
Receptnummer: 1773
Reageren
Meer smakelijke recepten
Verwarm de oven voor op 220°C. Verwijder de stronk van de broccoli en verdeel in roosjes. Doe hetzelfde met de bloemkool. Zet de bloemkool- en brocco...
Verwarm de oven voor op 200 °C. Bak het gehakt in een koekenpan zonder olie of boter in 6 minuten rul. Snipper de ui. Snijd de knoflook fijn. Snijd d...
Snipper de ui. Schil de winterpeen en snijd in dunne plakjes. Snijd de bleekselderij in boogjes en rasp de kaas. Verhit de olie in een hapjespan en...
Verwarm de oven voor op 180ºC. Neem een grote hapjespan en bak het gehakt in 5 minuten rul. Voeg al scheppend de boerenkool toe en als die geslonke...