Gevulde slablaadjes
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Bijgerecht - Lente - 15 minuten
Bereiding
Snijd de asperges in plakjes van 1 1/2 cm. Kook ze 3 minuten in kokend water. Laat ze uitlekken in een vergiet. Haal de binnenste malse slablaadjes los van de krop sla. Was de blaadjes en droog ze. Meng de plakjes asperges met de mayonaise en munt. Breng op smaak met zout en peper. Vul de blaadjes sla met de asperges salade Leg de blaadjes op een mooie schaal.
Ingrediënten
- 1 krop sla
- 6 witte geschilde asperges
- 125 gram rosé garnaaltjes
- 2 eetlepels Zaanse mayonaise
- 1 tl gedroogde munt
- versgemalen zeezout en versgemalen peper.
Receptnummer: 1752
Reageren
Meer smakelijke recepten
Snijd het vlees in zeer dunne reepjes. Versnipper één ui, snijd de ander in ringen. Meng het vlees met de versnipperde ui en strooi er f...
Verwarm de over voor op 200 C. Maal één broodje tot fijne kruimels in de keukenmachine en spreid deze uit over een plat bord. Snijd de twee andere b...
Kook de eieren in 10 minuten hard. Laat de eieren afkoelen, pel ze en hak ze grof. Meng met de mayonaise, paprikapoeder en flink was versgemalen peper...
Snijd de zalm in kleine blokjes. Snipper de sjalotjes en snijd 1 teen knoflook fijn. Doe dit samen in een kom en doe daarbij de kappertjes, tamari, di...