Macaroni met spinazie en zalm
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Hoofdgerecht - Winter - 4 personen - 30 minuten
Bereiding
Kook de pasta beetgaar volgens de instructies op de verpakking. Laat de ontdooide spinazie goed uitlekken (gebruik hiervoor een zeef) en warm de spinazie even op. Doe de ricotta in een apart pannetje, kruid met peper en zout en laat even opwarmen. Meng voorzichtig de pasta met ricotta, spinazie en zalm. Breng eventueel verder op smaak met peper en zout
Ingrediënten
- 500 g pasta naar keuze (linguini, tagliatelle, fettucini,...)
- 250 g gerookte zalm, in stukjes gesneden
- 200 g spinazie uit diepvries, ontdooid
- 250 g ricotta
- peper en zout
Receptnummer: 170
Reageren
Meer smakelijke recepten
Kook de pasta beetgaar volgens de instructies op de verpakking. Laat de ontdooide spinazie goed uitlekken (gebruik hiervoor een zeef) en warm de spina...
Snijd de ui en knoflook fijn en de groenten in reepjes en kleine blokjes. Zet een grote pan op het vuur en verwarm hierin de olijfolie. Bak hierin de...
Verwarm de oven voor op 220 °C. Snijd de knoflook fijn, de paprika in reepjes en de mozzarella in plakken. Kook de macaroni in ruim water volgens de ...