Wraps met kip en andijvie
Deze gevulde wrap met kip heeft een extra twist door de toegevoegde andijvieHoofdgerecht - Winter - 4 personen - 30 minuten
Bereiding
Was de andijvie en snijd deze in reepjes. Snijd de paprika in blokjes. Snipper de ui. Snijd de kip in reepjes. Roerbak in een hapjespan de kip, ui en paprika in 5 minuten. Strooi paprikapoeder erover en bak even mee. Voeg de tomatenblokjes met vocht toe en breng op smaak met peper en zout. Kook nog 10 minuten op laag vuur. Verwarm intussen de tortilla's volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrijk de tortilla's met Griekse yoghurt en verdeel de andijviereepjes erover. Schep de kip met saus in het midden. Vul de onderkant en zijkanten van de tortilla's over de vulling. Verdeel de wraps over de borden.
Ingrediƫnten
- 300 gr kipfilet
- 200 gr andijvie
- 1 rode parika
- 1 ui
- 400 gr tomatenblokjes
- 150 gr Griekse yoghurt
- 8 tortillawraps
- 1 el paprikapoeder
Receptnummer: 1692
Reageren
Meer smakelijke recepten
Verwarm de oven voor op 180 graden. Ui pellen en in kwarten snijden. Paprika in stukken snijden. Komkommer in schijfjes snijden. Knoflook pellen. Citr...
Snijd de kipfilet overlangs in plakken. Bak in olijfolie bruin. Giet het pakje tomato fritto over de kipfilet en verwarm. Voeg de kappertjes toe. Kook...
Kook de spaghetti beetgaar volgens de instructies op de verpakking. Verwijder verwelkte bladeren en de stronk van de andijvie en hak de bladeren grof....
Snijd de kipfilet in repen en bak deze lichtbruin in de olijfolie. Snipper de ui en snijd de wortels in plakjes. Snijd de bosui in ringetjes. Roer ...