Salade met biefstuk
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Hoofdgerecht - Feest - 2 personen - 20 minuten
Bereiding
Schil de peer, verwijder het klokhuis en snij in partjes. Doe een klontje boter en de olijfolie in de pan en voeg de peer, honing, peper en zout toe. Laat dit ongeveer 5 minuten op een medium vuur bakken. Voeg de balsamico azijn toe en bak voor ongeveer een minuut. Doe de peer in een kommetje en bewaar de sappen in de pan. Bak in een andere pan het biefstukje naar wens in een beetje boter en breng op smaak met peper en zout. Laat daarna even rusten en snij in plakjes. Rooster de pijnboompitten in een droge pan totdat ze goudbruin zijn. Haal ze uit de pan. Verdeel de sla over de borden, verdeel er de blauwe kaas en dressing overheen. Leg de plakjes biefstuk op de salade en maak af met de pijnboompitten
Ingrediƫnten
- 2 biefstukjes
- zakje gemengde sla of sla naar keuze
- handje vol pijnboompitten
- blauwe kaas
- 2 klontjes boter
- 1 tl olijfolie
- 2 peren
- 1 tl honing
- 1 tl balsamico azijn
Receptnummer: 1539
Reageren
Meer smakelijke recepten
Breng in een ruime kookpan 1 l water met wat zout aan de kook. Breek of snijd het onderste stukje van de asperges. Kook de asperges 1 minuut, neem ze ...
Doe de uien en de andere ingrediƫnten in een pan en breng aan de kook. Zet het vuur laag en laat het geheel in 45 minuten zachtjes koken tot al het v...
Rasp de courgette met de schil boven een vergiet. Voeg hier wat zout en peper aan toe. Hak de peterselie en snijd de chorizo in kleine blokjes. Scheid...