Biefstuk met salade
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Hoofdgerecht - Herfst - 4 personen - 30 minuten
Bereiding
Bak de aardappelschijfjes met de oregano in de olijfolie in circa 15 minuten knapperig en goudbruin. Bestrooi ze met zout en peper. Kook de sperziebonen beetgaar en snijd de ui in halve ringen. Verhit de grillpan. Bestrooi de biefstukken met peper en zout en bak het vlees gaar tot zoals je het lekker vindt. Laat ze na het bakken circa 10 minuten rusten onder aluminiumfolie en snijd de biefstuk dan in plakjes. Maak de sla aan met olijfolie en balsamicoazijn en meng deze met de gebakken aardappelschijfjes, uitjes, sperziebonen en pompoenpitten in een grote kom. Serveer de plakjes biefstuk op één bord met de salade.
Ingrediënten
- 400 gr biefstuk
- 400 gr aardappelschijfjes
- 2 rode uien
- 200 gram sperziebonen
- 100 gr groene sla
- 2 el pompoenpitten
- 2 el gedroogde oregano
- 6 el olijfolie
- 2 el balsamicoazijn
- peper en zout uit de molen
Receptnummer: 1528
Reageren
Meer smakelijke recepten
Sla verdelen over vier borden en besprenkelen met azijn. Tomaatjes in partjes snijden en ui in ringen. Verdeel deze over de salade. Grill voorverwarme...
Pluk de blaadjes peterselie en munt. Snijd de knoflook fijn. Snijd de rode ui in dunne ringen en de lente-uitjes in dikkere ringetjes. Verdeel sla ove...
Voor de barbecue, grillplaat of grillpan. Snijd de courgettes in de lengte in plakken. Meng de balsamicoazijn met de olie en bestrijk hiermee de plakk...
Kook de volkorenpasta volgends de aanwijzingen op de verpakking. Net als de andere pasta, is ook volkorenpasta goed zelf te maken. Het is wel een klus...