Kaasfondue
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Hoofdgerecht - Herfst - 4 personen - 20 minuten
Bereiding
Verhit al roerend de inhoud van de verpakking. Combineer de Emmi fondü met stokbrood, groenten en ham. Zo kun je stronkjes broccoli en bloemkool beetgaar koken in groentenbouillon. Bleekselderij en worteltjes in kleine stukjes snijden en de plakken ham oprollen en dan in drie stukjes snijden. Stokbrood in plakjes snijden en deze halveren. Glaasje witte wijn of een kop thee erbij en genieten maar.
Ingrediënten
- 800 gram Emmi Fondü Original
- bloemkool
- broccoli
- worteltjes
- bleekselderij
- 200 gr ham
- stokbrood
- witte wijn
Receptnummer: 1437
Reageren
Meer smakelijke recepten
Grill voorverwarmen op hoogste stand. In schaaltje honing door port mengen. Vijgen elk in 4 partjes snijden en circa 10 minuten in portmengsel laten m...
Dep de rosbief goed droog met keukenpapier. Bestrooi het vlees rondom met zout en peper. Doe de olijfolie in een braadpan en bak de rosbief rondom bru...
Snijd de bietjes in plakken van een halve centimeter. Maak torentjes van plakjes biet en verkruimelde geitenkaas. Steek tot slot blaadjes rucola in de
Korstjes van kaas snijden en kaas in plakken schaven. Plakken in lange repen van 1 cm breed snijden. Blaadjes munt van takjes plukken. Grillpan verhit...