Kipfilet uit de skottelbraa
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Hoofdgerecht - Zomer - 4 personen - 30 minuten
Bereiding
Snijd de kipfilet in stukjes en laat ze met de olijfolie en kruiden in de koeling een uurtje marineren. Maak de groenten schoon en snijd in plakken en stukjes. Spaans pepertje van zaadjes ontdoen. Doe de wokolie in de skottel en laat deze warm worden. Bak de kip gaar en lichtbruin. Schep de kip naar de buitenzijde van de skottel. Nu de wortel beetgaar bakken en voeg daarna de courgette, bosui en peper toe. Na circa 3 minuten de champignons toevoegen en het geheel nog eventjes bakken. Tot slot de kip en de rijst toevoegen en het geheel goed verwarmen.
Ingrediƫnten
- 400 g kipfilet
- zakje kip-kruiden
- 2 el wok-olie
- 4 bosuitjes
- 1 courgette
- 125 g champignons
- klein Spaans pepertje
- 200 g worteltjes
- Lassie wok-klaar-rijst
Receptnummer: 131
Reageren
Meer smakelijke recepten
Snijd de ui fijn en bak aan in de zonnebloemolie. Voeg de currypasta toe en bak even mee. Blus af met de kokosmelk en voeg de limoensap toe. Snijd de ...
Snijd de kipfilet overlangs in plakken. Bak in olijfolie bruin. Giet het pakje tomato fritto over de kipfilet en verwarm. Voeg de kappertjes toe. Kook...
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Snijd de ui in halve ringen en de paprika's en wortel in blokjes. Snijd de kip in stukjes. Bak i...
Schil de aardappelen en snijd deze in stukjes. Schil de wortelen en snijd deze ook in stukjes. Ui en knoflook grof hakken. Snijd de kipfilet in stukke...