Salade Niçoise
Hoofdgerecht - Zomer - 4 personen - 20 minuten
Bereiding
Kook de eieren hard, kook de sperziebonen zo kort mogelijk, snij intussen de sla, tomaat, ui en later de boontjes. Laat de tonijn uitlekken, doe sla, tonijn, gesnipperde rode ui, boontjes, olijven en feta in een kom, meng goed, doe er olijfolie bij en meng weer goed. Garneer de salade met de eieren.
Ingrediënten
- 1 krop ijsbergsla
- 100 gr sperziebonen
- 1 grote rode ui
- 10 zwarte olijven
- 2 trostomaten
- 2 blikken tonijn
- 2 eieren
- feta
- olijfolie
Receptnummer: 1002
Reageren
Meer smakelijke recepten
Snijd het vlees in zeer dunne reepjes. Versnipper één ui, snijd de ander in ringen. Meng het vlees met de versnipperde ui en strooi er f...
Verwarm de oven voor op 180°C. Vet een tulbandvorm in. Smelt de boter op lag vuur in een steelpan. Meng de suiker, het bakmeel en de laag cacao in ee...
Snijd de ui fijn en bak aan in de zonnebloemolie. Voeg de currypasta toe en bak even mee. Blus af met de kokosmelk en voeg de limoensap toe. Snijd de ...